Tyylikäs mallisto

Korkealaatuiset Oodi-tuotteet valmistetaan taidolla parhaista raaka-aineista. Ole hyvä ja tutustu tyylikkääseen, moderniin ja ajattomaan mallistoon.

Lataa Oodi-mallistoesite tästä

Keittiöt ja vaatekaapit

Oodi-keittiöt ja -vaatekaapit on tehty kestämään aikaa ja kovaakin käyttöä. Tämä näkyy ennen kaikkea materiaalivalinnoissa, väreissä ja muotoilussa. Valikoima kattaa tyylisuunnat klassisesta moderniin – ja se mukautuu aina asukkaan ja ympäristön henkeen.

 

Ovet

Ovet ovat keittiön näkyvin osa, siksi niiden ulkonäöllä on väliä. Olemme panostaneet ovissa kestävyyteen ja luoneet malliston – se on ajankohtainen, mutta kuitenkin klassinen. Ajatuksena on juuri se, että ovet kestävät hyvin aikaa.

Tasot ja välitilalaminaatit

Tasojen pitää kestää kovaakin kulutusta. Laminaattitaso on asentajalle helppo vaihtoehto ja kuoseja on kattava valikoima. Meidän vakiovalikoiman kaikkiin laminaatteihin saa myös välitilalaminaattia samassa sävyssä.

Altaat, hanat ja valot

Altaat, hanat ja valot tulevat huolellisesti valituilta yhteistyökumppaneiltamme. Korkealaatuiset ratkaisut luovat viihtyisyyttä.

Vetimet

Vetimistä löytyy kattava valikoima malleja. Niillä luodaan keittiöön uniikki ja persoonallinen ilme. Pienet yksityiskohdat ovat usein niitä katseenvangitsijoita.

Kylpyhuoneet

Kylpyhuonemallistomme tarjoaa ratkaisut isoihin ja pieniin tiloihin. Kylpyhuoneen kalusteisiin käy sama monipuolinen ovimallisto kuin muihinkin kodin tiloihin. Kylpyhuonekalusteet on valmistettu kosteudenkestävästä lastulevystä.

Runkomallistossa riittää valikoimaa

Runkomallisto on monipuolinen. Laatikostoissa on hidasteet ja tukevat kiskot. Saatavilla myös Oraksen kylpyhuonehanat sekä kattava valikoima laadukkaita altaita. Valikoima pitää sisällään myös valopeilit ja kylpyhuoneen valaisimet.

Liukuovikaapistot

Liukuovikaapistot antavat asunnolle arvokkaan ilmeen ja säästävät tilaa. Valikoimassamme esittäytyvät laadukkaat ja nykyaikaiset mallit, jotka sopivat monipuolisesti erilaisiin tiloihin. Kaapisto suunnitellaan jokaisen asunnon mukaan, joten jokaiseen kohteeseen löytyy sopivat ratkaisut. Sisäosia on mahdollista muokata mieleisekseen erilaisilla kori- ja hyllyratkaisuilla.

Muista myös upeat Showroomimme

Upeisiin mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin voit tutustua kätevästi Showroomeissamme Turussa tai Helsingissä, jossa Oodi-tuotteet ovat nähtävillä. Huomioithan, että Showroom-esittelyt vain ajanvarauksella. Tervetuloa vakuuttumaan.

 

Dekostudio
Bulevardi 46, 00120 Helsinki

Oodi-keittiöt
Lemminkäisenkatu 36, 20100 Turku.