Vastuuta ihmisistä, ympäristöstä ja laadusta

Valitsemme kaikki tuotannossa käytettävät materiaalit niin että ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet. Noudatamme ISO 9001 -laatustandardia ja ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Parempi laatu ja suurempi vastuu

Oodi on ammattirakentajille suunnattu kalustemallisto, jonka suunnittelussa ja prosesseissa on otettu huomioon ammattirakentamisen vaatimukset niin, että loppuasiakas saa käyttöönsä kestävän ja tyylikkään keittiön. Tuotteet valmistetaan tinkimättömästi parhaista materiaaleista sertifioitujen prosessien mukaisesti. Toteutuksissa on aina mukana alan ammattilaiset sekä yli 25 vuoden vankka kokemus kalustetuotannosta.

Noudatamme tuotannossa ISO 9001 sekä ISO 14001 -standardeja. Meille on myös myönnetty puun alkuperän seurannan FSC®C116274-sertifikaatti. Komeroille on myönnetty arvostettu Joutsenmerkki – eli pohjoismainen ympäristömerkki.

 

Tehokasta logistiikkaa ja pienempi hiilijalanjälki

Meille luonto on tärkeä ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Toimimme kaikkien ympäristöstandardien ja lakien mukaisesti. Valitsemme kaikki tuotannossa käytettävät materiaalit niin, että ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet ja kierrätämme kaikki pakkausmateriaalit.

Click-rungot säästävät huomattavasti tilaa kuljetuksessa ja näin ympäristön kuormitus vähenee merkittävästi. Tilan säästö pienentää hiilijalanjälkeä noin 50 %.